MENU
LA NOSTRA HISTORIA
FOTOS


          ANY 2019/2020

          MEMÒRIA


President: Pablo Bueno i Villena
Secretari: José Vivó I Alemany
Tesorer: Victor José Alabau I Chirivella
Fallera Major: Carolina Soriano i Alabau
Artiste Falla: Lorenzo Fandós
Lema: Pio, pio que yo no he segut
Autor del llibret: Miquel Àngel Gascón i Rocha
Banda de música: Banda de Música l'Unió Musical Santa Cecília
Pirotécnic: Pirotècnia Tamarit
Delegat d'Infantils: Mari Carmen Alabau i Minguet
President Infantil: Mateo Mocholi i Bonafont
Fallera Major Infantil: Ana Cervera i David
Artiste Falla: Lorenzo Fandós
Lema: Bla, bla,bla…
Autor llibret infantil: Miquel Àngel Gascón i Rocha

Comencem l'eixercici el dia 10 d'abril de 2019, en la despedida de en Luís Vivó i Navarro, donant les gràcies a tots els que l'han acompanyat en el càrrec.

Es procedix a l'elecció del nou President, que ha tal efecte sol se presenta en Pablo Bueno i Villena, que és elegit per aclamació.

Dos semanes després, el 25 d'Abril, el nou president presentava a la Directiva que li acompanyaria durant tot este eixercici.

Es decidix de que als actes que n'hi hagen fins a Setembre seguiren acodint la Fallera Major, Fallera Major Infantil i President Infantil de l'eixercici anterior.

El dia 2 de Maig, es nomenava als nostres nous representants, el chiquet Mateo Mocholí i Bonafont com a President Infantil, a la chiqueta Ana Cervera i David com a Fallera Major Infantil i a la Srta. Carolina Soriano i Alabau com a Fallera Major de la Falla Plaça Verge de Lepanto - Castellar per a les Falles del 2020.

S'acorda comprar una televisió per al casal en la finalitat de vore diferents events que tingueren interés per a la Comissió i que atraguera més gent al Casal.

El 21 de maig, realisarem l'elecció dels nostres monuments. Resultant elegit per a la falla infantil el monument en el lema “Bla, bla,bla…” i per a la falla gran el monument, “Pio, pio que yo no he segut” les dos de l'artiste Lorenzo Fandós. Dos semanes després elegim la pirotècnica, repetint en Daniel Tamarit i la Banda de Música, que per votació va eixir elegida l'Unió Musical Santa Cecília.

La proclamació de les nostres Falleres Majors Ana i Carolina es va realisar el 29 de juny, en una nit estiuenca, en la que la comissió infantil ralisà una velada de 'play-backs' i al final una disc-mòvil.

El dissabte 6 de Juliol es va celebrar la Preselecció del Sector Poblats al Sur a Candidates a FFMM Valéncia i Corts d'Honor, organisada enguany per nostra Falla. Nostres representants varen ser la chiqueta Natàlia Vilanova i Alabau i la Srta. Paula Soler i Planells. Tenint la sòrt de que resultara elegida Natàlia, com a representant del Sector per a la següent fase com a candidata a FMI de Valéncia.

Enguany, com ya es va decidir, a la Romeria del Crist del Palmar, varen tornar als nostres representants de l'any passat, Kike, Natàlia i Paula, i es va estrenar en el càrrec el nostre President, Pablo.

Passat un calorós estiu i com sol ser tradicional, en setembre, després de les festes patronals en honor a la Verge del Rosari de Castellar, la nostra comissió infantil va participar en la cavalcata en una bonica carrossa i de nit, vàrem acompanyar al nostre Patró Sant Josep en la processó.

El 21 de Setembre rebem una de les millors notícies per a la nostra Comissió, Natàlia, la nostra Fallera Major Infantil del 2019 havia segut seleccionada per a formar part de la CORT D'HONOR INFANTIL DE VALÉNCIA 2020, tots ho celebrem per tot lo alt i esperant el seu regrés al Casal per a donar-li l'enhorabona com l'ocasió ho mereixia. Repetíem triumfo un any després de l'elecció de Marta.

No vàrem tindre tanta sòrt el 16 d'Octubre quan el nostre alcalde, el Sr. Ribó, va realisar la cridada per a notificar a l'elegida que anava a ser Fallera Major de Valéncia, on Carla García nos va guanyar la mà.

Es va organisar 'Halloween', on tots els nostres chiquets, i alguns majors varen donar molta por.

El 25 de novembre Junta Central Fallera va organisar el campeonat de SABUDETS per a les comissions infantils en la falla de Zapadors en el que participaren 4 del nostres infantils, quedant en tercer lloc.

l'1 de Decembre, es va celebrar la presentació i exaltació de nostres Falleres Majors i les seues Corts d'Honor com sempre en la Sala Canal. Prèviament els nostres càrrecs varen realisar la tradicional “ensenyà de trages”.

El 14 de decembre, visitem el taller dels nostres artistes fallers. El 15 de Decembre complint en lo que ya van sent tradicions, els nostres infantils varen gojar d'un dia de Circ. El dia 22, i en molta salut, gogem de la tradicional “Olla de Nadal” i firmarem els contractes en la Pirotècnica, Banda de Música i artista faller.

El 2 de Febrer, i com a colofó al seu gran any com a component de la Cort d'Honor de la Fallera Major de Valéncia 2019, la Comissió va preparar en l'Alcaldia un acte homenage a Marta Alacreu i Ruiz, a la que va acodir la Fallera Major de 2019, Marina, junt a la seua Cort d'Honor, aixina com la Fallera Major Infantil de 2019, Sara. Més avant vàrem visitar a l'Exposició del Ninot.

El 15 de febrer varen rebre el premi com a subcampeons de fútbol 7 en la gala del deport infantil de J.C.F.els nostres participants.

El 23 de febrer, els membres la comissió infantil gojaren de un berenar oferit pel nostre President Infantil, Mateo Mocholi i Bonafont.

El 29 de Febrer vàrem tindre el plaer de rebre en el nostre Casal a la Fallera Major Infantil i la seu Cort d'Honor 2020, en el que gojaren, jugant, divertint-se, ballant i tirant petarts. Enguany la Crida es celebrà el dia 1 de març, i tots acodirem a les Torres de Serrans, després de celebrar les tradicionals paelles del dia de la Crida, a donar-li la benvinguda a les Falles i a la pólvora, i a mostrar-li tot el nostre carinyo a Natàlia, que des de lo alt de les Torres nos estava mirant. Llavors, ya es parlava d'un animalet que apareixia en les notícies i que des de China estava viajant per tot lo món i volia vindre a vore les falles.

El 5 de març varen rebre, els nostres participants, el 2 premi del concurs de Junta Cdentral Fallera de padel femení de mans de la Fallera Major de Valéncia.

El coronavirus, solament nos va deixar gojar d'uns pocs actes de la nostra volguda festa. Poguérem gojar de la nit dels 'play-backs' majors a on els nostres artistes varen realisar una celestial actuació. També els infantils varen tindre la sòrt de poder gojar dels seus Castells unflables, després la nostra Fallera Major Infantil, Ana, va oferir una berena a la seua Comissió, i entregar-los un obsequi com a recort del seu any.

I per desgràcia, ací es varen tindre que suspendre els actes per l'emergència sanitària que tots coneixem i que nos ha impedit, fins al moment, de gojar d'una de les millors festes del món, i que ha fet que el món faller, i el món en general s'haja unit per a poder véncer a un enemic comú.

Natalia, Mateo, Ana i Carolina, molt ànim, des de la Comissió vos assegurem que cap 'bicho malo', com diuen els més menuts, podran fer que tingau un mal recort del vostre càrrec.

S'agraïx al nostre President, Pablo Bueno i Villena, el seu bon fer durant tot este eixercici, i sé que a pesar de ser el seu primer any en el càrrec, i no trobar-se en el millor dels escenaris, ha lluitat, lluita i lluitarà per a que esta festa seguixca avant i que quan passe tot açò se pogam enrecordar com a una anècdota del passat.

MENU PRINCIPAL