MENU
LA NOSTRA HISTORIA
FOTOS


          ANY 2015-2016


President: Josep Lluís Vivó i Navarro
Secretari: Rafel Ortega i Rodrigo
Tesorer: Julia Comino i Ortega
Fallera Maria Josep Fernàndez i Arce
Artiste Falla: Toni Fornes
Lema: Conquistes
Autor del llibret: Miquel Àngel Gascón
Banda de música: Banda de Música Santa Cecilia de Castellar-Oliveral
Colla de dolçainers i tabaleters de la falla
Pirotécnic: Pirotècnia Turis
Delegat d'Infantils: Mari Carmen Alabau i Minguet
President Infantil: Albert López i Peris
Fallera Major Infantil: Llucia Aparisi i Burguet
Artiste Falla: Emili Tamarit
Lema: Ball de disfrassos
Autor llibret infantil: Miquel Àngel Gascón

MEMÒRIA

El dia 8 d'abril de 2015 es realisà la Junta de Constitució , en primer lloc es forma la taula d'edat i es demanen candidats per a president a lo que solament es presenta D. Josep Lluís Vivó i Navarro que és elegit per aclamació.

En començar l'eixercici nos aplega la sentència dels tribunals en la que nos obliga a abandonar el nostre casal en el C/ Poetisa Leonor Perales, i en la urgència d'iniciar l'activitat de nostra falla, nos traslladem a l'antiga tenda Electrodomèstics Tamarit.

En el mateix més d'abril, el President va presentar la nova junta directiva i s'elegix al nostre President Infantil, chiquet Albert López i Peris i a la nostra Fallera Major, Senyoreta Mª José Fernàndez i Arce. Ya en el més de maig es va elegir a la Fallera Major Infantil, chiqueta Llucia Aparisi i Burguet.

En el més de maig elegim als nostres monument en el lema: “Conquistes” que va realisar l'artiste Toni Fornés, i la falla infantil que feu l'Artiste Emili Tamarit en el títul “Ball de Disfrassos”

L'activitat de la falla continua, en el més de juny organisem una festa eivissenca, vàrem anar d'excursió en bicicleta al Saler i el dia 27 celebrem la proclamació de les nostres Falleres Majors i aprofitant la festivitat de Sant Joan cremarem una foguera elaborada pels infantils de la comissió.

En el més de Juliol, elegim a la Banda de Música Santa Cecília de Castellar per a que nos acompanye en els actes d'este eixercici i el dia 11 es va celebrar en el Saler la preelecció del nostre sector per a la Cort d'Honor de Valéncia, on nostres Falleres Majors eixints, la chiqueta Adriana Vilanova i la senyoreta Marta Tejero nos varen representar estupendament, sent preseleccionada nostra candidata Marta Tejero.

El 4 d'agost, les nostres Falleres Majors varen assistir en el Palmar a la processó a la Albufera del Crist de la Salut, en setembre recomencem les activitats de la falla en un campament en Alcossebre, participem també en la cavalcata i la processó de les nostres festes patronals en Honor a la Verge del Rosari.

En octubre la comissió acodix al dinar de germandat que se celebra en la falla del Palmar al mateix temps que inaugurem la Semana Cultural en una exposició fotogràfica dedicada a la riuada de 1957.

Lo pijor del mes d'octubre va ser l'orde d'eixecució de la sentència de derribe del casal que hem gojat en mes de 10 anys. El dia 29 de novembre, se celebra la presentació de les nostres Falleres Majors, Maria Josep i Llucia a la que va assistir la Fallera Major de Valéncia i la seua cort d'honor.

El dia 12 de decembre visitàrem els tallers dels artistes fallers per a vore l'estat dels nostres monuments, se realisà un taller infantil per a adornar el casal i el dia 20 de decembre gogem de la tradicional Olla de Nadal.

En giner, vàrem anar al circ i en febrer realisem una visita cultural al Museu de Belles Arts de Valéncia i al Museu de Ciències Naturals i el dia 28 anàrem a la “Crida”.

Ya en la recta final, se varen penjar les banderes, es va fer la “plega” i el dia dedicat als infantils, en paella, castells unflables i berena per a finalisar.

Enguany vàrem obtindre premi al llibret tant del major com de l'infantil.

El dia 11 es va montar la carpa, que enguany si cabíem tots els fallers, ubicada en el Carrer Poetesa Leonor Perales, junt a la nova ubicació de les nostres Falles.

El dia 14 plantàrem la falleta infantil.

El dia 15, després de una suculenta “torrà” en que nos va obsequiar la nostra Fallera Major Maria Josep, plantem el monument gran.

El programa de festes es va celebrar sense imprevists, gojant de l'orquesta Kratos, del sainet de teatre “El organiste de Sollana” i de dos nits de play-backs, “Nit de Broadway” representada per membres de la nostra comissió i “Una missió super secreta” per la comissió infantil.

El dia 17 anàrem a l'ofrena de flors a la Verge, el dia 18 vàrem tindre un festival de paelles.

I ya aplegat el dia de Sant Josep, després d'arreplegar a les Falleres Majors vàrem anàrem a celebrar la solemne missa al nostre Patró. Per la vesprada, en acabar de berenar chocolate en bunyols cremem la falla infantil i a continuació del sopar oferit pels nostres representants, Presidents i Falleres Majors, va aplegar el moment de la “Cremà” en la que varen acabar les falles del 2016, gojant tota la comissió al màxim de la semana fallera.

MENU PRINCIPAL