MENU
LA NOSTRA HISTORIA
FOTOS


          ANY 2014-2015


President: Josep Francesc Medrano i Sancho
Secretaria: Marta Ballester i Guillem
Tesorer: Aleixandre Alemany i Pérez
Fallera Major: Marta Tejero i Furió
Artiste Falla: Toni Fornes
Lema: Surrealisme
Autor del llibret: Ferran Gil i Navarro
Banda de música: Banda de Música Instructiva de Castellar-Oliveral
Colla de dolçainers i tabaleters de la falla
Pirotécnic: Pirotècnia Turis
Delegat d'Infantils: Maite Santabibiana i Alonso
President Infantil: Cayetano Barcelón i Quilis
Fallera Major Infantil: Adriana Vilanova i Alabau
Artiste Falla: Xavier Igualada
Lema: Shhhh.... silenci
Autor llibret infantil: Ferran Gil i Navarro


Com tots els anys, començà l'eixercici formant-se la taula d'edat que estigué composta per Enric Llop Aznar com a President i Quique Llop Gimeno com a Secretari, la persona de mes edat i la mes jove de la comissió respectivament. A continuació Enric -(el tio Enrique)- demanà candidats per a president presentant-se Josep Fco. Medrano i Sancho eixint per segon any consecutiu.

El dia 22 d’abril, en junta extraordinària, se presentà la nova directiva la qual s'aprovà.

El 29 d’abril en junta extraordinària es va elegir els nostres màxims representants, càrrecs que recaigueren en Marta Tejero i Furió com a Fallera Major, a Cayetano Barcelón i Quilis com a President Infantil, i a Adriana Vilanova i Alabau com a Fallera Major Infantil.

Com ve sent habitual el 3 de maig se va fer un taller infantil relacionat en el dia de la mare.

El 7 de maig en junta ordinària es va elegir la banda de musica Centre Instructiu Musical Castellar-Oliveral per a que nos acompanyara en els passacarrers , a la pirotècnia Torís per a les disparades , els monument s'encarregaren als artistes Xavier Igualada per a l'infantil i a Toni Fornés per a la major.

El dia 14 de maig en junta extraordinària es comunicà a tota la comissió la sentencia del Tribunal Superior de Justícia nos obliga a tancar i desestajar el casal després de la denuncia dels veïns.

El 24 de maig es celebra al casal un sopar en honor a la festa eivissenca. Se vestirem tots de blanc com ho requeria el cas.

Arribat Juny, el tenim ple d’activitats, entre elles, el 1 de juny férem l'excursió en bici al llac del Saler, el dia 4 de juny s’aprova la directiva infantil. El 7 se feu el taller infantil de Sant Joan, el 18 se celebrà junta extraordinària i es comunicà que el alcalde pedàneu, cedix a la falla part del baix del centre Municipal de Castellar. Per finalisar juny , el dia 21 es celebra la Proclamació de les Fallers Majors, fon tot un èxit ya que l’acte se celebrà en el carrer del casal i va estar molt aplaudit.

El dia 12 de Juliol se va realisar una visita cultural al camp de Mestalla. El dia 19 se realisà en el Perellonet la preelecció a la Cort d'Honor a la Fallera Major de Valéncia i varem fer doblet, Maria i Núria passaren esta fase de selecció.

El 4 d'Agost se celebrà la Romeria del Crist del Palmar al llac de l'Albufera i com ve sent habitual els nostres representants acodiren en companyia de tot el sector.

A principis de setembre se realisà una acampada en Alcossebre que resultà ser un èxit, i el 27 del mateix mes fon l'elecció de la Cort, encara que no han segut seleccionades han deixat a la falla de Castellar molt ben representades.

Ya en el mes d'octubre, del 18 al 24 és celebra la Semana Cultural en una exposició de fotografies de famílies i comerços de Castellar denominà “Castellar un passeig en blanc i negre”. Tingué un èxit rotunt per al poble i va estar molt visitat. El 26 octubre féyem el dinar de germanor del Sector que organisà la nostra comissió. Entre tots féyem un dinar de categoria i passarem un dia genial

En novembre, el dia 2 se celebrà un taller infantil de 'Halloween' i el dia 8 se va fer el sopar de 'Halloween' en el passacarrer tots disfrassats de la forma mes terrorífica de l’any i el dia 30 se celebrà la presentació en el Canal. No poguérem fer el passacarrer per la pluja tan forta, pero una vegada dins de la Sala gojarem tots de l'acte.

En decembre, el dia 7 anàrem al circ, el 14 se menjarem la típica olla de Nadal, també, firmarem els contractes dels artistes fallers, la pirotècnia, la Banda de Música i el poeta, i el dia 21 se va fer una visita cultural per comprovar l’elaboració de les falles i un taller infantil per a preparar i adornar l'arbre de Nadal.

En el mes de giner se feu una visita a Expojove, s'escomençà a organisar i preparar el musical de 'LOS 40 PRINCIPALES' i l'obra de teatre COLOMBAIRE DE PROFIT.

En febrer, s'organisà un sopar de San Valentín i el dia 15 una visita cultural a les Torres de Serrans i al Palau de Cervellò, el dia 22 anàrem a la crida i varem presenciar el “caloret faller”, per a finalisar, el 26 se realisà el sorteig de les taules per als dies de falles per segon any consecutiu.

Per fi, en març, el mes més  esperat de l’any, seguim ensajant els play back infantils i majors aixina com el teatre, se pengen les banderes per engalanar els carrers, se fan cucanyes per als menuts i passacarrer de disfrassos. Comencem a gojar de la festa en la orquesta Montecarlo, la nit de teatre, la 'plantà', el DJ Josep Coll, arreplegar els ninots, se fan paelles, arròs al forn i el concurs de tortilles al carrer.

Tota la comissió, grans i chicotets i el públic en general va gojar tant dels paly-backs infantils com del musical i el teatre que els nostres artistes representaren per a tots els presents.

Repleguem els premis que el jurat a otorgat a les nostres falles.  Els més valents anem a l’ofrena en paraigües per si acàs, ya que el temps no acompanyava. Tinguérem sort i poguérem desfilar per el carrer de la pau com sols saps fer-ho la falla de Castellar.  

El dia de Sant Josep començà en mal orage pero férem el passacarrer per anar a missa i a l'hora prevista cremarem les falles sense ningun incident d'importància, donant coma finalisat l'eixercici faller.

MENU PRINCIPAL