MENU
LA NOSTRA HISTORIA
FOTOS


         ANY 2013-2014


President: Josep Francesc Medrano i Sancho
Secretaria: Concha Olmos i Minguet
Tesorer: Aleixandre Alemany i Pérez
Fallera Major: Nuria Medrano i Alapont
Artiste Falla: Toni Fornes
Lema: Conta'm un atre conte...
Autor del llibret: Ferran Gil i Navarro
Banda de música: Banda de Música Instructiva de Castellar-Oliveral
Colla de dolçainers i tabaleters de la falla
Pirotécnic: Pirotècnia Torís
Delegat d'Infantils: Mª Carme Alabau i Minguet
President Infantil: Àlvar Bresó i Martí
Fallera Major Infantil: Aitana Ortega i Aznar
Artiste Falla: Toni Fornes
Lema: ----------------
Autor llibret infantil: Ferran Gil i Navarro


Comença l'eixercici en la despedida del que havia segut en els últims 3 anys nostre President, Carles Xavier López i Rebollo i donant la benvinguda a un nou President, Josep Francesc Medrano i Sancho.

En el mes d'abril se dona llectura de la Junta Directiva i s'elegix als artistes que construiran els monuments per a este eixercici que com els últims anys font Laura Palmeri per a la falla infantil i Toni Fornes per a la gran. També repetirem en contractar a la banda de música Centre Instructiu Musical Castellar-Oliveral, aixina com a la “Pirotècnia Torís”.

El dia 8 de maig, en junta general extraordinària elegirem la Fallera Major, Fallera Major Infantil i President Infantil, recaent els dits càrrecs en Núria Medrano i Alapont, Maria Aznar i Cuallado i Francesc Soler i Segrera respectivament

En el mes de Juny se presenta la directiva i muses infantils. En este mateix mes celebrarem la proclamació de nostres Falleres Majors, Núria i Maria

El 13 de Juliol fon la preelecció a la cort de la fallera Major de Valéncia del Sector Poblats al Sur en la falla Hellin-Pere de Lluna, a on se presentaren Concha i Aitana, sent preselecciona Aitana.

El 4 d'agost, com es habitual, nostres Fallers Majors i Presidents participaren en la Romeria del Crist del Palmar.

El 28 de Setembre se va celebrar la elecció de Cort d’honor de la Fallera Major Infantil de Valéncia acte en el que estàvem representats per Aitana.

Per este mes, el grup de teatre de la falla començava els ensajos de l'obra que representarien en falles “Nelo Bacora”

El 26 d'octubre s'inaugurà la Semana Cultural dedicada a la Mare de Deu dels Desamparats en la que assistiren varies Associacions Vicentines i de la Mare de Deu; estigué oberta fins al dia 31 en la que participaren versadors de la Mare de Deu, fon un èxit de assistència i participació.

Entre sopars i tallers infantils arribarem al 15 de decembre, dia en que férem la presentació de nostres Falleres Majors en la Sala Canal.

En vespres de les festes nadalenques férem el tradicional perol de Nadal a on simbòlicament els Presidents i Falleres Majors firmaren els contractes de les falles, música i foc, també per les mateixes dates visitarem els tallers del artistes fallers, i per la delegació d'infantils se comença a preparar el musical “El Rei León”.

Pels problemes que han agut atres anys a l'hora de montar les taules per als sopars de la semana fallera, en el mes de giner, la directiva va propassar fer un sorteig per a reservar taules per a estos sopars, lo que fon una proposta acceptada per la majoria dels fallers ya que tots el fallers se poguérem assentar en el lloc que per sorteig nos correspongué, resultant ser un èxit.

Per un acort en Junta General se va permetre, per primera volta, des filar en l'ofrena de flor a la mare de Deu en parelles.

I per fi arribem al millor mes del any “MARÇ” on continuaven el ensajos del musical infantil, el teatre i els play-backs majors. Celebrarem el dia dels infantils en paelles i disc mòvil per als chiquets i no tan chiquets. Se començaren a penjar banderes, a fer la plega i fer cucanyes per als mes menuts i entre unes coses i atres i casi sense donar-se conte entrarem en la semana fallera.

El dia 7 de març els infantils interpretaran el musical “El Rei Lleó” que fon un èxit, el dia 8 de març nos amenisa la velada l'orquesta “Primera Plana”, el 16 el grup de teatre de la comissió interpreta l’obra de teatre "NELO BACORA" i el 18 actuaren els artistes del play-backs majors.

Han segut unes falles a on l’orage nos ha acompanyat a pesar de que plogué algun dia abans de la planta i ha transcorregut tot segons lo previst.

Per a finalisar l'eixercici se organisa un capeig en la plaça de bous 'Los Rosales' de Sueca, a on varen demostrar les dots de matadors de bous d'alguns fallers i també algun que atre accidentat.

MENU PRINCIPAL