MENU
LA NOSTRA HISTORIA
FOTOS


          ANY 2012-2013


President: Carles Xavier López i Rebollo
Secretari: Josep Francesc Medrano i Sancho
Tesorer: Aleixandre Alemany i Pérez
Fallera Major: Concha Olmos i Minguet
Artiste Falla: Toni Fornes
Lema: Cuina cinc estreles
Autor del llibret: Ferran Gil i Navarro
Banda de música: Banda de Música Instructiva de Castellar-Oliveral
Colla de dolçainers i tabaleters de la falla
Pirotécnic: Pirotècnia Torís
Delegat d'Infantils: Mª Carme Alabau i Minguet
President Infantil: Àlvar Bresó i Martí
Fallera Major Infantil: Aitana Ortega i Aznar
Artiste Falla: Laura Palmeri
Lema:Mare puc dur una mascota a casa?
Autor llibret infantil: Ferran Gil i Navarro


Se convoca junta extraordinària. Després de tancar l’eixercici 2011-2012 se formà la taula d’edat que estigué formada per n’Enric Llop i Aznar com a president i com a secretari en Quique Llop i Gimeno; al demanar el president de la taula candidats es presentà en Carles Xavier López i Rebollo qui ix per aclamació.

Comença el nou eixercici i en la primera Junta de Maig varen ser elegits el President Infantil càrrec que recaigué en el chiquet Àlvar Bresó i Martí; a la F.M.I. Aitana Ortega i Aznar i a la F.M. Concha Olmos i Minguet. Ademés, en este mes de Maig també se va elegir a l'artiste fallera; Laura Palmeri, per a la falla infantil, i per a la falla gran l’artiste faller Toni Fornes. La música corregué a càrrec del Centre Instructiu Musical Castellar-Oliveral i la traca la disparà Pirotècnia Torís.

Tots els anys causa baixa un delegat del sector en J.C.F; est any se presenta la senyoreta Sol Verdeguer i Soler, en una acte celebrat en el mes de Juny, en la falla Tres Camins-Pinedo i va ser elegida com a representant del sector en J.C.F.

El 16 de Juny tinguérem la proclamació de les Falleres Majors 2013, Concha i Aitana, en l’institut El ‘Ravachol’, a on també se presentaren el President Infantil i a la seua Junta Directiva aixina com a les muses infantils,

La preelecció a les Corts d’Honor de les Falleres Major de València va ser en la falla Tres Camins-Pinedo el dia 7 de Juliol, la nostra falla va estar molt be representada per les nostres candidates Sílvia i Carla.

Arriba el mes de Setembre, i com tots els anys, la falla va traure al nostre Patró Sant Josep per a acompanyar-lo en processó per a participar en la festa del Rosari.

En el mes d’Octubre, tinguérem la Semana Cultural organisada per la Delegació de Cultura, a on n'hi hagué de tot; campeonats de truc, parchís, dòmino i diferents manualitats expostes per gent del poble, tampoc va faltar la clàssica Trobada de Poetes.

La presentació de les nostres FF.MM, va tindre lloc en la Sala Canal el dia 11 de novembre i contàrem en la presència de la F.M.V. i la seua Cort d’Honor.

Aplegàrem a decembre i com en els últims anys tinguérem la tradicional olla de Nadal, exquisitament cuinada per els nostres excelents cuiners.

Ya per giner, començaven els ensajos pal gran musical que anàvem a ser protagonistes la comissió.

I per fi aplegava ya la recta final per a Falles i penjarem les banderes, (en un poquet de fret), férem la 'plega' pel poble. Com a actes lúdics mes importants podem destacar els següents: el dia 9 nos delecta en la seua música l’orquesta “Primera plana”, nit que va estar molt concorreguda, el dia 16 se posa en escena l’obra de teatre “Soldats i criades” pels artistes de la nostra comissió, sent molt aplaudida i el dia 17 el musical: "Hoy no me puedo levantar", que va ser un gran èxit, també .tinguérem Disc Mòvil casi tots els dies, els passacarrers de costum i els sopar d’entrepà entre atres coses.

Els actes religiosos foren l’ofrena a la nostra patrona la mare de Deu dels Desamparats el dia 18 i el dia 19 celebràrem el dia del nostre patró Sant Josep fent la missa en el seu honor.

Gràcies a Deu, passàrem tots unes falles en harmonia i camaraderia, en companyia de les nostres FF.MM i els nostres Presidents, que en tot moment demostraren ser mereixedors del càrrec que ostentaven.

Se tancà l’eixercici en un cens de 638 membres, dels que 235 son falleres, 172 fallers, en un total de 407 majors; els infantils son 107 chiquets i 124 chiquetes i lo que es molt important en superàvit.

MENU PRINCIPAL