MENU
LA NOSTRA HISTORIA
FOTOS


          ANY 2011-2012


President: Carles Xavier López i Rebollo
Secretari: Josep Francesc Medrano i Sancho
Tesorer: Aleixandre Alemany i Pérez
Fallera Major: Sílvia Marinero i Gimeno
Artiste Falla: Toni Fornes
Lema: Sense nort
Autor del llibret: Ferran Gil i Navarro
Banda de música: Banda de Música Instructiva de Castellar-Oliveral
Colla de dolçainers i tabaleters
Pirotécnic: Pirotècnia Torís
Delegat d'Infantils: Belem Quilis i Chisvert
President Infantil: Xavier Montó i Jordán
Fallera Major Infantil: Carla López i Peris
Artiste Falla: Toni Fornes
Lema: Zoollywood
Autor llibret infantil: Ferran Gil i Navarro


Comença este eixercici sense ninguna novetat en respecte a la elecció del President, es reelegit Carles Xavier López i Rebollo per tercer any consecutiu.

El dia 5 de maig en Junta Extraordinària se elegix a la Fallera Major, President Infantil i Fallera Major Infantil, càrrecs que recauen en na Sílvia Marinero i Gimeno, el chiquet Xavier Montó i Jordan i la chiqueta Carla López i Peris respectivament. Eixe mateix dia també es elegit l'artiste que nos plantarà les falles, quedant seleccionat entre varis esbossos el de Toni Fornes qui es farà càrrec del monument tant de la falla gran com de la falla infantil, també la música es va decidir per la banda Centre Instructiu Musical Castellar-Oliveral i de la traca es faria càrrec la pirotècnia Torís.

El dia 14 de Maig s'organisa, un sopar dedicat a la Fira d’Abril de Sevilla en capell i pinta, al que va acodir la major part dels fallers i falleres, molts d'ells abillats en els trages que requeria l'ocasió, sent un èxit.

El 16 de Juny es va celebrar una Junta Extraordinària per aprovar els nostres estatuts, els quals foren aprovats per tots els assistents.

La preelecció a la Corts d’Honor de la Fallera Major de Valéncia es va realisar en la falla Maria Ros-Manuel Iranzo, la nostra falla va ser molt ben representada per les nostre FF.MM. Belem i Sara. En Juliol també tinguérem la proclamació de les FF.MM. 2012 Sílvia i Carla en el Institut EL Ravachol, acte molt emotiu sobre tot per a les dos F.M, en este mateix escenari també se varen presentar al president Infantil i la seua directiva aixina com a les muses infantils, finalisant l'acte en la cremà de una foguera que fon feta per la comissió infantil

Mentres tant la JCF nos demanava els dats personals de cada faller, per la nova llei de protecció de dats.

En este eixercici nos deixaven dos fallers, als que teníem un gran afecte José Tamarit i Cristina Canet.

En setembre la falla va participar en la cavalcata de les festes del Rosari, aixina com en la processó acompanyant al nostre patró Sant Josep.

La presentació de les nostres falleres majors va ser en novembre en la Sala Canal i contarem en la presencia de la F.M.V. i la seua Cort d’Honor, aixina com en la Honorable Clavariesa Vicentina Maria Josep Gimeno component de la nostra comissió, ya en Decembre la comissió celebrà el dinar de Nadal, com ve sent habitual.

En giner ya començava la recta final de les falles, i més avant inauguràrem en la frontera del nostre Casal l'escut de la nostra falla en un taulell de ceràmica valenciana que li dona mes noblea a la comissió.

Ya ficats en Març férem la plega per el poble, ficarem les banderes i per primera vegada se instala una carpa per a goig de la comissió. Tinguérem de tot: verbenes, play-backs, musicals , teatre, i fins i tot un monòlec que va estar de categoria. Ofrenarem a la nostra patrona la Verge dels Desamparats el dia 17 de Març, i el dia 19 de Març celebrarem el dia del nostre patró Sant Josep. Com es d'obligat compliment, a les 22 hores se cremà la falleta infantil i quan vingueren els bombers cremarem la falla gran.

N'hi ha que resaltar el carinyo i la simpatia de la nostra Fallera Major Sílvia, sempre té una paraula amable per a tota la gent, i la gràcia que han tingut la F.M.I. Carla i el president infantil Xavier, sempre donant alegria a la falla en companyia de tots els fallerets i falleretes infantils.
MENU PRINCIPAL