MENU
LA NOSTRA HISTORIA
FOTOS


          ANY 2010-2011


President: Carlos Javier López i Rebollo
Secretari: Concha Olmos
Tesorer: Alejandro Alemany i Pérez
Fallera Major: Belem Quilis i Chisbert
Artiste Falla: Sergio Martínez y Guirao
Lema: Batalles
Autor del llibret: Ferran Gil i Navarro
Banda de música: Banda de Música Instructiva de Castellar-Oliveral
Colla de dolçainers i tabaleters
Pirotécnic:
Delegat d'Infantils:
President Infantil: Raül Benito i Santabibiana
Fallera Major Infantil: Sara Ramón i Navarro
Artiste Falla: Carles Berlanga
Lema:
Autor llibret infantil: Ferran Gil i Navarro


Se convoca Junta Extraordinària per al 20 d'abril a on se donen contes i se tanca l'eixercici 2010-2011; acte seguit se forma la taula d'edat per a elegir al president, sent Enric Llop el que eixercix de president i Quique Llop com a secretari; les persones de major i menor edat respectivament de la comissió presents en l'assamblea en eixe moment.

El president en funcions demana candidats per a la presidència i després de varis intents i no havent ningú que se present es suspén la reunió fins al dia 27 d'abril. Data en la que torna el Sr. Enric a preguntar si hi ha algun candidat que se present a la presidència i després d'un curt temps de silenci se presenten Lluís i Carles, sent est últim el que l'assamblea elegí com a president.

En l'assamblea del mes de maig el president presenta la seua directiva. En abril s'elegix a la Fallera Major, Fallera Major Infantil i President Infantil, càrrecs que recauen en Belem Quilis i Chisvert, Sara Ramon i Navarro i Raül Benito i Santabibiana respectivament. També foren elegits per als monuments fallers els esbossos presentats per Sergi Martínez i Guirao per a la major i Carles Berlanga per a l'infantil; el mateix dia s'elegix a la Banda de Música Instructiva de Castellar-Oliveral per a amenisar els passacarrers de falles.

El 2 de maig les nostres Falleres majors assistiren al Besamans que la Real Archiconfraria de la Mare de Deu dels Desamparats organisa cada any en motiu de la seu festivitat. Aixina mateixa, el 9 de maig assistiren les Falleres Majors Eva Mª Fabuel i Eva Mª Iranzo i els seus respectius presidents Jordi Fabuel i Raül Benito a la processó de la Mare de Deu dels Desamparats.

El 26 de juny se celebra la festivitat de sant Joan, i en el dit acte es la proclamació de les nostres Falleres Majors Belem i Sara, també se presentà a Raül com a President Infantil. la Delegació d'Infantils nos delectaren en uns números de Play-Back; a l'acabar se cremà una foguera que fon confeccionada, també, pels infantils.

A instàncies del President se decidix crear uns estatuts interns per a reglamentar el funcionament de la comissió. Se confecciona un borrador dels mateixos i s'establixen unes bases per al seu delliberació. Després de varies delliberacions se creà una comissió de treball per a acostar postures i unificar criteris d'on ixqué el borrador definitiu dels estatuts per a la seua debatuda i aprovació o negació de cada un dels artículs. També se creà una pàgina Web en la direcció www.fallacastellar.es a on se pot llegir la seua història, les comissions, activitats, fotos, etc.

Continuem treballant i entre campeonats de truc, parchís i dominó, apleguem al mes de Setembre a on se celebre la preelecció de la Fallera Major Infantil de Valéncia en Forn d'Alcedo, quedant elegida la nostra candidata, Eva Maria Sanjuan i Fabuel. Al dia següent els nos representants acodiren a la processó de Castellar. Este mateix mes anàrem de marcha cicliste al llac del Saler, acabant en una suculenta fideuada elaborada pels nostres experts guisanders. /

El 23 d'octubre en un acte realisat en el casal, se formalisaren els contractes dels monuments fallers, la banda de música, el pirotècnic i el poeta del llibret, i que fon presidit pels nostres presidents i falleres majors, a continuació se serví un suculent sopar. El 24 d'Octubre, anàrem a visitar els tallers del artistes per a vore com anaven els monuments fallers, a on poguérem contemplar l'evolució dels mateixos, en acabar férem un chicotet almorzar a l'aire lliure. El 29 d'octubre, recorreguérem els carreres del poble en els chiquets disfrassats de Halloween demanant, segon una costum, llepolies.

En novembre rebem la fantàstica notícia de que Mª Josep Gimeno Minguet, fallera de la nostra comissió de tota la vida es nomenada Honorable Clavariesa de les Festes Vicentines 2011. Es un orgull per a la nostra comissió que una persona pertanyent a la mateixa ostente dit càrrec. este mateix mes, per un grup de fallers encapçalats per Anabel Alabau, se comença a treballar en l'idea de fer el musical “ Mamma Mia” per a falles. I entre ensajos del musical i del grup de teatre de la falla, apleguem al mes de Decembre a on celebrem els Nadals en una sopar.

En el mes de Giner, comencem a ensajar el ball de la presentació i a confeccionar el vestuari. El 14 de Febrer se celebra la mateixa en la Sala Canal. el 27 de Febrer fon la Crida i la tradicional paella de tots els anys.

Poc a poc nos anàvem acostant al mes de Març, el qual començà en el dia dedicat a la comissió infantil, a on se celebre la berenar de la Fallera Major Infantil i se montaren els castells per als infantils. Se feu la plega, se penjaren banderes i montem un taller clandestí de costura a on se cosiren tots els trages per al musical.

Arribats ad este punt, el temps nos jugà una mala passada. Plogué i plogué i nos feu pospondre actes que teníem prevists, l'orquesta Òxit tinguérem que fer-la el 19 de Març, el musical previst per al dia 16 el tinguérem que fer el 17 i el teatre previst per al 17 el férem el 18. A excepció de la meteorologia, crec que hem tingut unes falles maravelloses, en harmonia i sense ningun problema important.

MENU PRINCIPAL