MENU
LA NOSTRA HISTORIA
FOTOS


         ANY 2000-2001


President: Vicent Ramon i Quilis
Secretari: Ferran Perales i Cubells
Tesorer: Francesc Belenguer i Minguet
Fallera Major: Ampar Fernández i Pérez
Artiste Falla: Víctor López i Borrás
Lema: "Cóntam un conte"
5 Autor del llibret: Blai Furió i Vilanova
Banda de música: Unió Musical Santa Cecilia de Castellar-Oliveral
Pirotécnic: La Zaragozana
Delegat d'Infantils: Maria dels Àngels Vila i Siurana
President Infantil: Pau Gurrea i Gimeno
Fallera Major Infantil: Alba Mallach i Tamarit
Artiste Falla: Rafel Planells
Lema: "Blancanieves i els sèt nanets"En un presupost de 10.927.000.- pessetes, presentat pel tesorer, arranca l'eixercici d'est any.

En el Concurs de Declamació Infantil que organisa Junta Central Fallera, s'alça en el primer premi de la Categoria A, de nou el chiquet Enric Jesus Llop i Gimeno.

L'elecció de la Fallera Major canvia de lloc per a celebrar-se en el Saló Olímpia d'Alboraya. Després d'emetre els vots tots els membres de la comissió assistents a l'acte i realisar l'escrutini ix elegida Ampar Fernández i Arce, qui nos representara en tots els actes que assistixca en nom de la comissió.

El dia 4 de febrer de 2001, als 10,30 hores, en l'Auditori Municipal de Ribarroja, donà començament la presentació de la Fallera Major Infantil, Alba Mallach i Tamarit i la seua Cort d'Honor, posant en escena l'apropòsit titulat "El Circ Faller", original de la comissió, en els següents actors: Maria, Lorena, Davinia, Sara, Nuria, Patrícia, Violant, Vanessa, Jesica, Irene, Noelia, Lidia, Miquel Ramon, Jesus, Adria, Josep i Pau, fent de presentadors Joan Marti i Rodrigo i Verònica Rees i Llop.

A continuació i darrere un breu descans s'escenificà l'apropòsit titulat "La Música és .....", original de Pepa Lladró i en actors de la propia comissió, per a donar pas a la presentació d'Ampar i la seua Cort d'Honor, fent de presentadora Maria Tamarit i Civera, el mantenedor fon un gran amic de la comissió, i professional de la ràdio; Enric Ginés i Martínez.

Est any es realisà un llibret fòra de lo habitual, d'aspecte rústic, en tapes de fusta i realisat íntegrament per membres de la comissió, en el que se participa en la Convocatoria dels premis de la Generalitat Valenciana per a la promoció de l'us del valencià.

En les festes falleres com en atres anys no faltaren les cucanyes, els disfrassos, les paelles, verbenes, sopars d'entre pa, etc.

La comissió en estos moments contava en 91 fallers, 104 falleres, 59 chiquets, 63 chiquetes, que feya un total de 317 persones censades.

MENU PRINCIPAL